SleepAngel showroom Ülemiste Citys

SleepAngel showroom asub aadressil Valukoja 7/1, Ülemiste City ÖÖD peegelmajas, kus võimalik tutvuda ja proovida Eestis toodetud unikaalseid unevahendeid. Avatud eelbroneeringul.

SleepAngel tooted on innovatsioonide kombinatsioon, mis tagavad mugava ja puhta unekeskkonna ka kõige nõudlikumale magajale. Tootetehnoloogia on kantud Euroopa Liidu I klassi meditsiiniseadmete registrisse, tegemist on kliiniliselt tõestatud toodetega, mis kuuluvad ka Eesti Allergialiidu soovitusnimekirja.

Inimene magab pea kolmandiku elust ja teaduslikud uurimused näitavad, et kvaliteetne uni on äärmiselt tähtis füüsilise ja vaimse tervise jaoks. Nagu toitumist ja sporti, on aeg vaadelda ka und ja taastumist sarnase lähenemisega. 

SleepAngel tootetehnoloogia on algselt loodud meditsiinisektori tarbeks, eelmisel aastal otsustas ettevõte tootevalikut laiendada ja nüüdsest on SleepAngel unetooted saadaval ka kodutarbijale. Kodukollektsiooni kuuluvad padjad, kattemadratsid, tekid ja madratsid, kõigi põhivarustuseks unikaalne tootetehnoloogia, mis tagab mugava, puhta ja allergeenidevaba unekeskkonnda.

Unikaalne tehnoloogia Eestist

„Tavaline padi võib toimida švammina – imada endasse inimesest irduvaid vedelikke (higi, pisarad jmt.), tolmu, viiruseid, baktereid ja patogeene ning seeläbi muutuda kahe aastase kasutamise jooksul pea kolmandiku raskemaks,“ ütleb Aile Pilberg, SleepAngel Eesti esindaja, ja lisab „SleepAngel unevahenditega seda ohtu ei ole.“

SleepAngel unevahendite keskmeks on unikaalne ja patenteeritud PneumaPure filtertehnoloogia, mis loodud algselt meditsiinisektorile ja on seetõttu läbinud mitmeid meditsiinilisi teste tipplaborites üle maailma. Unikaalne tehnoloogia tagab, et tootesse siseneb vaid puhas õhk ning samas toimib barjäärina viiruste, bakterite ja vedelike suhtes. Tulemuseks mugav ja riskivaba unekeskkond.

Tere tulemast!

"Kuigi üha enam kaubandusest kolib veebi, soovime huvilistele anda võimaluse toodete mugavust ja materjali katsuda. Oleme välja pannud kõik meie tooted - madrats, kattemadrats, padjad ja tekk - et valikust parem ülevaade saada," ütleb Pilberg.

SleepAngel Eesti showroomi külastamiseks palume kohtumine eelnevalt kokku leppida telefonil +372 510 6509, aile@sleepangel.eu või Facebookis www.Facebook.com/SleepAngelEesti