Aktiivne elustiil ja hea uni kohtuvad Ülemiste vollefestivalil

Eesti suurima rannavolle sari ehk Ülemiste vollefestival toob novembri pühapäevadel kokku ala harrastajad. 

Parimate võistlejate auhinnafondi kuulub SleepAngel Performance padi, mis leidnud oma koha ka tippsportlaste taastusvahendite komplektis.

Neuroteadlane Jaan Aru ütleb, et uni on imerohi, mis tõstab töö produktiivsust, muudab loomingulisemaks, parandab mälu, aitab ennetada dementsuse teket, teeb heatujulisemaks, aitab kaalu hoida, paneb vähem riskima ja rumalusi tegema.

Just nendel põhjustel  on uni ja une keskkond tähtsad elukvaliteedi parendamisel.

SleepAngel filtreeritud padjad – Eesti une-innovatsioon – pakuvad selleks tähtsaks ajaks väärtusliku ja kauaoodatud uuenduse: „Oleme harjunud, et muudame oma käitumist vastavalt uuele informatsioonile nii treeningviiside- ja vahendite kui ka toitumise ja hüdratsiooni osas, aga une keskkond, kus veedame kolmandiku oma elust, on jäänud seni tähelepanuta,“ ütleb harrastusvõrkpallur Lyane Lind, SleepAngel OÜ arendus- ja tootmisdirektor, kelle eesmärgiks on tuua enam tähelepanu nii unele kui ka unevahendite rollile. 

Eesti une-innovatsioon – SleepAngel filtriga unetooted

PneumaPure filtriga unevahendid toodeti algselt haiglatele, et peatada nakkuste edasikandumine. Nüüdseks on Pärnus paiknev tiim kohandanud tootetehnoloogia mugavaks ja toetavaks ka kodukasutajate jaoks.

„Lühidalt öeldes tähendab PneumaPure filtertehnoloogia, et patjadesse, tekkidesse ja (katte)madratsitesse pääseb vaid puhas õhk – välispinnalt ei pääse läbi allergeenid, patogeenid, viirused, vedelikud ja muu taoline, mida tavapatjade sisust muidu leida võib. Nii on tagatud nii puhas unekeskkond kui ka mugav ja lihtne hooldus,“ ütleb Lyane.

Lisaks sellele, et tooted on sobivad allergikutele ja astmaatikutele, on tooted leidnud koha ka tipp-sportlasteni. Nii on SleepAngel ka Movistar Team profiratturite varustuse koosseisus.

Ülemiste vollefestival premeerib parimaid Eesti innovatsiooniga 

Novembris toimuva vollefestivali viimase kolme turniiri auhinnafondi kuuluvad SleepAngeli Performance padjad.

„Aktiivne elustiil annab vajaliku tasakaalu tihedale tööpäevala ja toetab ja head und, meil on hea meel tuua tähelepanu tasakaalustatud elustiilile SleepAngeliga koostöös,“ ütleb Nils Rühka, Vollefestivali peakorraldaja.

Jaan Aru: „Me justkui investeerime tervisesse: käime trennis, sööme mahetoitu, joome smuutisid, aga samas ärkame hommikul äratuskellaga, päeva peale joome mitu tassi kohvi või energiajooki ja elu liigub edasi. Kuuleme inimesi ütlemas, et uni on nõrkadele. Tegelikult on uni tarkadele. Uni on tarvilik igale inimesele: kunstnikule ja sportlasele, automüüjale ja kontoritöötajale, leiutajale ja tippjuhile. Hea uni aitab elust võtta maksimumi. Peamine põhjus on selles, et vaid hästi väljapuhanuna suudame oma aju piisavalt kontrollida, ohjeldada ja suunata, et korda saata neid asju, mida me tõesti soovime.“

Registreeru turniirile: https://vorkpall24.ee/ulemiste-vollefestivali-novembrikuu-registreerimine-kavas-kaks-uut-voistlusklassi/

Tule tutvu SleepAngeli tootevalikuga ettevõtte Eesti edasimüüja juures Ülemiste Citys – Valukoja 7/1, Ülemiste City. Palun teata oma tulekust ette 510 6509 või info@SleepAngel.ee