Hea uni on salarelv, mis aitab lastel koolis paremini hakkama saada

Hea uni on hea tervise, enesetunde ja vaimse vormi aluseks. Nii lapsed kui täiskasvanud peavad päeval paljusid erineviad probleeme lahendama ja pidevalt uusi asju õppima. See väsitab aju.

Kui aju väsib, saab ta üha vähemate asjadega hakkama. Vaid hästi välja puhanuna suudame oma aju piisavalt ohjeldada ja suunata, et korda saata just neid asju, mida soovime saavutada. Õnneks magamise ajal aju taastub ning seetõttu vajab piisavalt und iga inimene, olgu noor või vana.

Artikkel avaldati esmakordselt ajakirjas Pere ja Kodu.

Uni on looduslik imerohi - see teeb sind heatujulisemaks, muudab lapsevanemad loovamaks ja paindlikumaks, parandab mälu, aitab kaalu hoida ja tõstab igaühe töö produktiivsust. Kvaliteetne uni on parim moodus füüsilise ja vaimse tervise parandamiseks, kuid tihti puudub selleks tähtsaks ajaks piisavalt kvaliteetne ja toetav varustus. Eesti uneinnovatsiooni lipulaev SleepAngel liidab mugavuse ja patendiga kaitstud filtersüsteemi ning pakub kliiniliselt puhast keskkonda magajale igal ööl. Filtreeritud unevahendid on uusim sõna taastumiseks, kuna sarnaselt meie endiga vajavad ka kõik pehmed pinnad meie ümber kaitset allergeenide, viiruste, patogeenide eest, mis tavaliselt vooditesse kogunevad.  

Magamiskeskkonnas viibime kolmandiku oma elust ja see, kui mugav ning nauditav seal veedetud aeg on, määrab paljuski ära, kui tõhusad ja tegusad me terve ülejäänud osa päevast oleme. Puhtus ja mugavus on mõnusa unekeskkonna loomise jaoks määrava tähtsusega.

SleepAngeli unikaalne tootetehnoloogia hoiab patjade, tekkide ja madratsite sisust eemal soovimatud mikroosakesed, samuti plekid ja lõhnad. Silmapaistev maailmatasemel Eesti tootedisain aitab tõsta une sarnaselt toitumise ja liikumisega kõrgele pjedestaalile.

Allergikute jaoks elumuutev tehnoloogia

SleepAngeli vooditooted on hermeetiliselt suletud. Õmbluste asemel kasutatakse Safeweldi keeviseid, mis tähendab, et kõikvõimalikud allergeenid, tolmulestad, hallitus, seened ja muud mikroorganismid, mis muidu ajapikku padja sisse kogunevad ning seal sooja ja niiskusega kiiresti paljunema hakkavad, SleepAngeli padja, teki ja madratsi sisse eipääse! 

Õhuvahetus toimub unikaalse patenditud nanopoorse, mehaanilise ning algselt meditsiinisektorile loodud PneumaPure’i filtertehnoloogia vahendusel, mis tagab, et patja siseneb ja sealt väljub vaid puhas õhk. Kõik pahalased, mis eriti allergikutele ebameeldivaid tervisehäireid tekitavad, jäävad kergesti puhastatavale välispinnale pidama. Lisaks allergikutele saavad öösiti rahulikult magada ka need inimesed, kes on kimpus kuiva nina limaskestaga. 

Lihtne puhastada

SleepAngeli toodete pealispind on kaetud vett hülgava materjaliga. Argipäevaseks hoolduseks piisab, kui padi ja madrats iganädalase voodipesu vahetuse ajal niiske lapiga üle tõmmata. Suuremat tähelepanu vajava probleemi korral võib tooted vannitoas jaheda duši all seebiga üle pesta ja need on kohe uuesti kasutamiseks valmis!

Padja pikk eluiga

Ilmselt on nii mõnigi kogenud olukorda, kus kapp on patju täis, aga mitte ükski neist ei sobi, sest ei paku enam piisavalt mugavat tuge ja vajub pea all kiiresti kokku. Kui tavalist patja peaks pesema umbes kord kahe kuu jooksul, siis SleepAngeli padjad hoiavad vormi ja kuju ka pärast pikaajalist kasutamist. Kuna ükski vedelikutilk ega tolmulest sinna sisse ei pääse ja mustuse saab pinna pealt lihtsalt ära pühkida, jääb ära iga-aastane uue padja jahtimine. Toode kestab kaua ja tema hooldamiseks kulub vähem ressurssi.

Padi, mis tekitab sõltuvust

Inimesed, kes on endale selle kõige õigema padja salongist välja valinud, kiinduvad sellesse niivõrd, et võtavad selle ka külla minnes ja reisile sõites kaasa, et igal pool sama hästi magada. Hea ja puhta une tähtsust mõistavad järjest rohkem ka tippsportlased, kelle treeningujärgsesse puhkevarustusse kuuluvad samuti SleepAngeli padjad-tekid.

Eestis on ka juba mitmeid hotelle, kus on taibatud, kuivõrd oluline on pakkuda klientidele puhast voodit: Estonia Resort Hotel & Spa, Mäetaguse hotell, KODA Stay, Pesa hotell ja uus Hektor konteiner-hotell kasutavad kõik SleepAngeli patju.

Parim kingitus

SleepAngeli tipptehnoloogilised vooditooted on parim kingitus, mida saad teha iseendale või oma perele, aga miks mitte ka sünnipäevaks või lihtsalt toredaks üllatuseks oma armsatele vanematele, sõbrale või kallimale. Igal õhtul voodisse pugedes ja oma uue padja, teki või madratsi mugavust nautides mõtleb kingisa- aja tänutundega sinu peale ning rõõmustab, et sa temast nii palju hoolid. See kingitus jääb saajaga pikaks ajaks!

 

Patju on saadaval erineva täidisega ja eri suuruses ning neid saab tellida nii e-poest kui ka tutvuda nendega Ülemiste linnakus asuvas salongis kohapeal. Kuna SleepAngeli tooteid valmistatakse Pärnus, on võimalik vastu võtta ka eritellimusi ja erimõõdus tooteid just sinu vajadustest lähtuvalt.