Parem uni, ilusam elu

Veedame keskmiselt kolmandiku oma elust magades ja uni on üks tähtsamaid ilurituaale. Samas unustame tihti unevahendite puhtuse ja puhastamise.

Tervishoiusektoris on padi sageli tähelepanuta jäetud lüli patsientide vahelise ristinfektsiooni ahelas. Ka kodustes tingimustes vahetame küll voodipesu, kuid unetooted püsivad sageli aastaid vahetuse ja pesuta, mõjutades nii meie une- ja elu kvaliteeti.

Traditsiooniline padi võtab pidevalt kaalus juurde - õmblusaugud ja poorne kangas annavad juurdepääsu tolmule, kehavedelikele ja mitmesugustele patogeenidele. Voodi on ideaalne keskkond mikroobide eksisteerimiseks, kuna inimkeha pakub soojust ja niiskust, lisaks pihustatakse nad unetoodetest magaja silmadesse, kõrvadesse, suhu ja ninasse, igal korral kui voodis liigutatakse.

Eestis toodetud SleepAngel filtreeritud unetooted pakub kliiniliselt puhta ja mugava alternatiivi.

SleepAngel une-innovatsiooni barjäärikomponendid tagavad puhtad ja mugavad unevahendid, kuna tooted on hermeetiliselt suletud, plekke ja vett hülgava pealiskangaga ja nano-poorse PneumaPure filtriga. Need komponendid tagavad, et tooted oleks nii mugavad kasutada kui ka lihtne hooldada.

Vaadake lähemalt allolevalt ja tutvuge lähemalt meie toodetega veebipoes: LINK

Algselt 9-11. oktoobril toimuva pidanud Ilu Sõnum mess on edasi lükatud 2021. aastasse. Lisainformatsioon: https://ilumess.ee