SleepAngel ja Movistar Team koostöö jätkub 2020. aastal

Eesti tootja SleepAngel ja profiratta meeskond Movistar Team jätkavad koostööd, et toetada meeskonna tulemusi riskivaba une- ja taastumisajaga.
Kvaliteetne uni on parim moodus füüsilise ja vaimse tervise parendamiseks. SleepAngel PneumaPure tehnoloogiaga unetooted loovad taastumiseks vajaliku mugava ja puhta unekeskkonna. 

 

Toitumine, hüdratsioon ja uni on kolm sammast, mis toetavad maksimaalset tulemuslikkust. SleepAngeli ja Movistar Teami koostöö eesmärgiks on vähendada riske sõitjate tervisele nende puhkeajal. “Meil on hea meel toetada Movistar Teami parimate tulemuste saavutamisel. SleepAngel filtertehnoloogiaga unetooted toetavad marginaalse edu teooriat ja vähendavad riske sõitjate tervisele,” ütleb Sven Jürisoo, SleepAngel tegevjuht ja asutaja.

Rohkem kui uni

Treeningu, toitumise ja hüdratsiooni puhul oleme harjunud tegema teadlikke, teaduspõhiseid otsuseid. On aeg et uni (protsess) ja taastumine (eesmärk) saaksid samaväärse tähelepanu osaliseks.

Movistar Team alustas SleepAngel unetoodete kasutamist 2019. aastal, et tagada sõitjate puhas unekeskkond nii kodus kui ka reisidel. 2020. aastal soovivad SleepAngeli arendustiim ja Movistar Team koostööd veelgi laiendada, et mõista, kuidas uni ja taastumine sõitjate tulemusi mõjutab.

“SleepAngeli unetoodete kasutamine on palju enam kui lihtsalt fookus unele. Meie meeskonna aktiivne võistlusperiood on pikk ja soovime vähendada riske sõitjate tervisele. Puhta ja ühetaolise taastumiskeskkonna tagamine kodus ja võistlusperioodil on tähtis osa sellest,” ütleb Head of Performance Patxi Vila.

SleepAngel unetooted – kliiniliselt tõestatud mugavus

SleepAngel unetooted on innovatsioonide kombinatsioon, mis hoiavad unekeskkonna puhtana. Kõikidel unetoodetel on nano-poorne PneumaPure filter, mis tagab, et padi oleks ventileeritud ja mugav, samas 100% barjäär allergeenidele ja patogeenidele. SleepAngel unetooted kaitsevad magajat ja nende tulemuslikkust kõige eest, mis võiks esile kutsuda allergilise reaktsiooni.

Lyane Lind, SleepAngel arendusjuht: “Koostöö maailma juhtiva rattaklubiga Movistar Team on andnud meile uut informatsiooni, kuidas oma tehnoloogiat veel paremini kasutada sportlaste toetamiseks. Meil on rõõm olla osa meeskonna tehnilisest tiimist ja ootame huviga koostöövõimalusi 2020. aastal.”

Juan Pablo Molinero, Movistar Team CMO: “Partnerlus SleepAngeliga on meie meeskonna jaoks kvalitatiivne eelis. Väiksed detailid määravad võitja. Parendades sõitjate unekvaliteeti ja vähendades riske, tagame nende kvaliteetsema taastumise ja paremad tulemused.” 

Movistar Team 2020 osales SleepAngeli padja töötoas Calpes (Hispaania) ja said oma personaliseeritud unetooted kätte veebruari alguses.