SleepAngel lisandus klubi toetajate nimekirja

SleepAngel kodulinna jalgpalliklubi Pärnu JK Vaprus varustuse nimekirja lisandus personaliseeritud reisipadja komplekt, mis aitab meeskonnal võistlustele liikudes hästi välja puhata.

Sportlase jaoks on ülioluline treeningu juures taastumine ja puhkeaeg. Sporditeadlastele on SleepAngel tooted kiiresti silma jäänud seoses tõestatud tehnoloogiaga ja tooted on kiirelt tunnustust võitnud üle maailma. Lisaks Pärnu JK Vaprusele kasutavad SleepAngel tooteid näiteks profijalgrattameeskond Movistar Hispaaniast ja Celtic FC jalgpalliklubiga Šotimaalt.

Pärnu JK Vapruse klubi tegevjuht Karl Palatu: „Meie ülesanne on tagada oma mängijatele võimalikult professionaalsed tingimused enne ja pärast mängu ning siinkohal tuli meile appi kohalik ettevõte SleepAngel. Tingituna sellest, et meeskond veedab palju tunde bussis välismängudele reisides, on SleepAngeli reisipadi mängijate heaolu tagamiseks väärtuslik toode. Tore on tõdeda, et maailmas juba tuntud spordiklubidega koostööd tegev ettevõte soovis just Vapruse jalgpallureid toetada.”

Uudis on refereeritud JP Pärnu Vaprus lehelt, lugege lähemalt http://vaprus.ee/sleepangel-lisandus-klubi-toetajate-nimekirja/?fbclid=IwAR0zGYADeAdxGidWKNN4vWZ-w-On_Nn62wD3Btqm50ORGVPUPrUg9djTGFo