Tõeline iluuni Ilumessil SleepAngeliga

8 - 10. oktoobril toimub Eesti Näituste messikeskuses Ilu-, tervise- ja elustiilimess. Kohal on ka ilu-une ekspert, Eesti une-innovatsioon SleepAngel, mis annab parimaks uneks toetava ja puhta keskkonna.

Ilumess on koht, kus kohtuvad värsked ilu-uudised ja valdkonna entusiastid. Juba mitu aastat osaleb loomuliku osana messil ka SleepAngeli esindus, et tuletada meelde tähtsat osa ilurutiinist, mis tihti ununeb ja veelgi tihedamini unustatakse keskkond, mis sel tähtsal hetkel õrna nahka ümbritseb.

 

Traditsiooniline padi käitub kui švamm, kogudes endasse ümbritsevat (tolm, allergeenid, niiskus) ja magaja kehalt higi, surnud naharakke, aga ka kreeme ja seerumeid. "Padjapüüri vahetamine ei ole piisav, probleem on padi ise. Lahenduseks oleks padja tihe pesemine ja kuivatamine, mis on aga energiakulukas ja rikub padja omadusi ning ausalt öeldes tehakse seda ju ka väga harva," selgitab unevaldkonnaga süvitsi tegelev Aile Pilberg.

Eesti innovatsioon on siin lahenduseks. Algselt infektsioonide edasikandumise peatamiseks loodud pehmete pindade tehnoloogia on barjääriks allergeenidele, patogeenidele ja niiskusele. "See tähendab, et padi püsib seest puhas ja välispinna puhastamiseks piisab puhta niiske lapiga pühkimisest voodipesu regulaarse vahetamise ajal. Toodetesse ei pääse kreemid, higi, tolm, vesi - mitte midagi peale täiesti puhta filtreeritud õhu," ütleb Pilberg. 

Ilu-, tervise- ja elustiilimessil on võimalik SleepAngeli tooteid katsuda ja proovida ning leida endale sobiva sisu ja välimusega padi. Nimelt on erinevad kollektsioonid loodud nii kodusele kasutajale, sportlasele kui ka reisisõbrale.

Kuula ja vaata lähemalt SleepAngeli tehnoloogiast:

  • Video: Buduaar külas SleepAngelil, link
  • Audio: SleepAngel külas Äripäeva raadios, link

Ilumessi lõppedes olete oodatud meie showroom'i - link.

NB! Oktoobri (kuni 31.10.2021) lõpuni kehtib meie veebipoes kood ilumess5!