Pärnumaa arenduskeskus tunnustas SleepAngel'it

Pärnumaa arenduskeskus andis SleepAngel toodete tootjale Gabriel Scientific OÜ auhinnad “Pärnumaa kriisimurdja” ja “Luminori julge ettevõtja auhind “Arenguhüpe””, millega tunnustati ettevõtte kasvu ja panust kohalikku majandusse keerulisel 2020. aastal.

Pärnus asuva ettevõte Gabriel Scientific OÜ toodanguks on filtreeritud pehmed pinnad (padjad, tekid, madratsid jne.), mida turustatakse kaubamärkide all SleepAngel Medical ja SleepAngel. Tegemist on Eesti innovatsiooniga, mis pakub turvalise alternatiivi pehmetele pindadele tervishoius, majutuses ja kodukasutajatele.

Unikaalne ja patendiga kaitstud PneumaPure filtertehnoloogia ühendab mugavuse ja barjääritehnoloogia ehk toodete sisudesse ei pääse viirused, patogeenid, allergeenid ja vedelik. Tulemuseks turvaline ja jätkusuutlik unekeskkond.

Tootetehnoloogia loodi algselt ristnakkuse peatamiseks tervishoius ja on järjepideva tootearenduse tulemusena kasutusel lisaks haiglatele ja hooldekodudele ka hotellides ja kodudes üle maailma. 

Auhinnad “Pärnumaa kriisimurdja” ja “Luminori julge ettevõtja auhind “Arenguhüpe”” tunnustavad ettevõtte kasvu ja panust kohalikku majandusse väljakutseid pakkunud 2020. aastal. 

Allolevalt Pärnumaa arenduskeskuse poolt loodud lühivideo ettevõttest. Küsimuste korral palume ühendust võtta info@SleepAngel.ee