Kas tead, kellega Sa tegelikult oma voodit jagad? Ka voodis on mask vajalik!

Eestis valmistatud SleepAngeli unetoodete tuntus kasvab iga hetkega üle maailma – antibakteriaalseid ja keskkonnasõbralikke patju, tekke ja madratseid kasutavad meelsasti nii hotellid, hooldekodud ja haiglad kui ka sportlased ning allergikud. Nano-poorse filtriga magamistooted on 100% turvalised, sest nendesse pääseb vaid puhas filtreeritud õhk.

Inimene veedab magades või magama jäädes pea kolmandiku oma elust. Keskkond, kus selle tähtsa aja veedame, jääb tihti samas tähelepanuta – toetuse ja mugavuse asemel võib olla intiimne unekeskkond hoopis tervisele kahjulik. Eesti ettevõtte Gabriel Scientific võttis eesmärgi suurendada keskkondlikku turvalisust tervishoius – selle tagab unikaalne tehnoloogia, mis hoiab lihtsalt puhastatavad SleepAngeli madratsid, tekid ja padjad välistele teguritele immuunsena. Covid-19 kriisi valguses on inimeste hügieeniteadlikkus aga märgatavalt kasvanud ja nii on uudne tehnoloogia jõudnud tervishoiu sektorist kaugemale.

Sageli ei tea inimesed, miks nende hingamisteed on kinni või lastel on krooniline nohu ja köha, aga tegemist võib olla lihtsalt tolmulestade allergia või talumatusega. Paljud allergoloogid soovitavad sel puhul SleepAngeli tooteid ning kliendid kiidavad ja tulevad hiljem tänama, sest nende uneaeg on muutunud tõeliselt kvaliteetseks,” räägib SleepAngel toodete esindaja Gabriel Scientific Eesti OÜ juht Aile Pilberg. „Meie filtriga unetooted blokeerivad higi, viiruste, bakterite, hallituse, tolmulestade ja teistele allergeenide leviku, olles samal ajal ka äärmiselt mugavad.“

Eesti une-innovatsioon

SleepAngeli toodetes kasutatakse unikaalset patendiga kaitstud PneumaPure filtrisüsteemi. Toodete eripäraks on lisaks spetsiaalsele materjalile liitekohtade keevitused, tänu millele puuduvad patjadel, tekkidel ja madratsitel tolmu läbilaskvad õmblused.

Tulemuseks hermeetiliselt suletud pehme pind, mis on barjääriks viirustele, patogeenidele, vedelikele ja kõigele muule, mis tavapäraselt pehmetesse pindadesse koguneb.

Tänaseks on SleepAngeli tooted jõudnud nii hotellidesse, haiglatesse, kodudesse kui ka trippsportlaste taastumisvarustusse, kuna puhtana püsiv ja lihtsalt hooldatav toode annab suure panuse elukvaliteeti.

Tervishoius turvalisus suurem ja kulu väiksem

Enim võidab Eesti innovatsioonist tervishoiusektor, kus hügieeni tagamine on prioriteet ja nakkuste edasikandumine seab ohtu nii personali kui ka patsiendid. Võttes kasutusele SleepAngeli madratsid, padjad, tekid ja positsioneerijad, muutuvad haiglaruumid veel puhtamaks ja desinfitseeritavaks. SleepAngeli tooteid kasutatakse mitmetes hooldekodudes ja haiglates, samuti ka koduhoolduses.

Filtreeritud tooted pakuvad kokkuhoidu nii rahaliselt kui ka keskkonnahoiu seisukohast, sest tänu kauakestvale ja lihtsalt puhastatavale materjalidele saab neid kasutada pikaajaliselt.

SleepAngel Medical tootevalik laieneb pidevalt, et pakkuda turvalist, inimväärset ja lihtsalt hooldatavat keskkonda kõigile osapooltele. Värskeks uudiseks on erikollektsioon lastele, millel kunstnik Helje Vaasi vahvad loomapildid ning meeldetuletus, et piisav uni toob rõõmsa meele ja toetab lapse kasvamist suureks, tugevaks ja targaks. Uus lastekollektsioon on jõudnud juba kingitusena Tartu lastekliinikusse, Rakvere tervisekeskuse lastekliinikusse ja Tallinna lastehaiglasse.

Tippsportlaste ja allergikute valik

Tervishoiuinnovatsioon on viimastel aastatel laienenud uutesse valdkondadesse – hotellides on padi suurepärane valik, kuna sobib nii tavakasutajale kui ka allergikutele, tippsportlased on valinud tooted oma taastumisvahendite hulka, et tagada ühtne unekeskkond olenemata reisigraafikust.

2021. aasta Olümpiamängudel reisisid SleepAngeli unetooted kaasa muuhulgas ratturite Alejandro Valverde ja Richard Carapaz varustuses.

Aja ja vee sääst – plekitud tooted, mis ei vaja masinpesu

Kasutajate tagasiside:

  • Kristin Lichtfeldt, Ida-Tallinna Keskhaigla Kirurgiakliiniku õendusjuht:
    „Kasutame SleepAngel patju mitmeid aastaid. Alguses olin skeptiline materjali osas, just kasutusmugavuse tõttu. Tegelikult pole ühtegi negatiivset tagasisidet tulnud! Pigem vastupidi: padi on hea paksusega, pole liiga pehme ega liiga kõva. Olen positiivselt üllatunud, kui mõtlen, et padjad on mitu aastat kasutuses olnud ja endiselt näevad välja vormilt ning värvilt samasugused nagu soetades. Tavalisi patju saadame pärast igat kasutuskorda pessu, mis tähendab, et need kuluvad väga ruttu lapikuks ja lähevad vormist ära. Vanasti kasutasime veritseva haava või muu kehavedelikuga saastumise ohus patjadel kilekaitset. SleepAngel patjadele pole vaja mingit lisakilet ümber panna, sest neid on nii kerge puhastada – pärast igat kasutuskorda tuleb vaid desinfitseeriva lapiga üle tõmmata. See hoiab kokku ka laoruumi, kuna kõik olemasolevad padjad ongi voodites, mitte pesumajas.”
  • Heli Rannu, Pelgulinna sünnitusmaja ämmaemandusjuht:
    „SleepAngel tekk, mille võtsime kasutusele intensiivravipalatis pärast keiserlõiget, on hea ja väga soe. Meile on oluline, et haige ei jahtu maha. Uhkes kasutuses ja asendamatud on meil SleepAngel silindrikujulised asendipadjad – hea, et need võivad märjaks saada, on väga kergesti puhastatavad. Meditsiinipatjadega on rahul nii sünnitajad kui ka hooldajad.”
  • Le Hussar, Pärsti Pansionaadi juhataja:
    „SleepAngeli madratsid on ülitõhusad nii lamatiste ennetamisel kui ka ravis. Meie esimese kogemuse põhjal nägime pansionaati saabunud lamatistega kliendil häid tulemusi juba paari päevaga. Lamatised paranesid jõudsalt tänu lamatisevastase madratsi ülesehitusele, kus rolli mängib nii materjal kui ka struktuur, tänu millele surve haigele kehapiirkonnale väheneb ja õhuvool annab haavadele hingamist. Seetõttu peame täna plaani oma madratsipargi uuendamise osas just SleepAngeli madratsitega.”
  • Terje Teder, Koeru Hooldekeskuse juhatuse liige:
    “Meil on olnud SleepAngel tooted päris pikalt testimisel ja julgen neid soovitada ka kodukasutajatele. Väga head tulemust andis lamatistevastane madrats. Meil oli üks proua, kellel olid väga suured lamatised ja juba kolmenädalase kasutamisega on tema olukord suhteliselt kiiresti ja silmnähtavalt paranenud. Samamoodi oleme kasutatud SleepAngel patju, mille tohutu pluss on väga lihtne puhastamine. Masinpesu lühendab patjade eluiga märgatavalt ja hoolekandeasutuste puhul on see hästi teada, et tihti pesumasinas käivad padjad ei kesta eriti pikalt. Hindan kõrgelt SleepAngel patjade ja madratsite head puhastatavust ning kuju säilimist. Saadud kogemusele tuginedes otsustasime just neid lamatismadratseid hooldekeskusele juurde soetada.”
  • Kristiina Ets, SA Alutaguse Hoolekeskuse juhatuse liige:
    „Oleme kõigi SleepAngeli patjadega väga rahul, need sobivad nii klientidele kui ka hooldajatele. Mugavad ja head puhastada. Võib veel lisada, et oleme rahul ka ratastoolipatjadega, kliendid kiidavad.”
  • Mare Pariis, OÜ Pariisi Erihoolduskeskuse juhatuse liige:
    „Meie erihoolduskeskuse kogemus on, et toode on kergesti puhastatav ja klientidele mugav kasutada. Kasutuses olnud üle aasta ja padi võtab ikka esialgse kuju. Tütar kasutas reisipatja autoreisil ja oli väga vaimustuses.”
  • Mihkel Räim, Eesti jalgrattur, Mazowsze Serce Polski jalgrattameeskonna liige:
    „Tänu SleepAngel padjale ei ärka ma enam allergiahooajal üles paistetusega. Enne ärkasin kevaditi ja õietolmuallergia ajal sageli sellise tundega, nagu oleks mul pohmell. Samuti on padi vähendanud palju voodis aevastamist, vesist nina ja silmade sügelemist. Soovitan allergikutel seda proovida, eelkõige ägedal viiruste ja allergeenide perioodil. SleepAngel toodete kasutamine on suur eelis.”

SleepAngeli tooteid leiab mitmete Eesti ettevõtete valikust: Confido meditsiinikliinikud, mööblisalongid nagu Rave Mööbel, Inkotuba, aga ka majutusasutused, näiteks Estonia Resort Hotel & Spa, mis oli esimene hotell maailmas, mis läks üle SleepAngel toodetele

SleepAngeli padi on ka alati suurepärane kingitus, mis toob omanikule rõõmu aastate vältel.

Kokkuvõtlikult

  1. SleepAngeli tooted on hermeetiliselt suletud ning patjade, madratsite ja tekkide ventileerimine toimub nanopoorse PneumaPure filtri vahendusel, mis tagab, et toodetesse siseneb ja sealt väljub vaid puhas õhk. Filtri toimimiseks ei kasutata biotsiide, pestitsiide ega antihistamiini.
  2. Filtreeritud unetooted loodi algselt meditsiinisektori jaoks, nüüdseks on loodud erinevad tootekollektsioonid kõigile, kes soovivad puhata alati puhtas voodis ning toetada oma und ja taastumist mugava unekeskkonnaga.
  3. SleepAngeli tooted ei vaja masinpesu ning seetõttu säilitavad oma vormi ja kauni välimuse pikemal perioodil

SleepAngeli toodetega saab tutvuda nii ettevõtte kodulehel kui ka edasimüüjate juures kohapeal. SleepAngel Eesti showroom asub Ülemiste linnaku ÖÖD majas, avatud eelneval kokkuleppel.