Kas unekeskkond võiks olla teie hotelli unikaalseks müügiargumendiks?

Hotelli voodi võib olla nii teie pisikutekartuse vallandaja kui ka just selle peatumispaiga valimise põhjus. SleepAngel`i vooditoodetega hotell või üürikorter on kindlasti teie valik.

Kujutage ette, et teie hotellitoad on kõigile ühtviisi sobivadei mingeid spetsiaalseid tube allergikutele ega lemmikloomadega inimestele. PneumaPure filtriga SleepAngel`i vooditooted on selle lahenduse keskmes.

Isiklikust vajadusest kantud ainulaadne innovatsioon

„Tehnoloogia leiutaja David sai selle tehnoloogia loomiseks inspiratsiooni, kuna tema tütrel oli olnud hotellipadja suhtes allergiline reaktsioon. Sellest sai alguse teekond, mille tulemuseks olid vooditooted, mis ühendavad absoluutse kaitsetõkke ventileeritusega," sõnab Lyane Lind, SleepAngel`i teadus- ja arendustegevuse direktor ning asutaja. Teisisõnu hoiavad SleepAngel´i vooditooted allergeenid, viirused, niiskuse ja lõhnad patjadest, tekkidest ning kattemadratsitest eemal, puhastamiseks piisab niiske lapiga puhastamisest.

Uued vahendid nakkuse leviku peatamiseks

SleepAngel`i vooditoodete ja tervishoiutööstuse turu sobivust toetavad tervishoiuteenuste valdkonnas esinevad kulukad ja ohtlikud nakkuste ning nakkuste edasikandumise probleemid. Pehme pind on tervishoius üks sageli tähelepanuta jäetud valdkondi ning testitud ja tõestatud tõkestavate vooditoodete kasutuselevõtt on lihtne viis patsientide ja hooldajate turvalisuse parandamiseks. Samuti on see üks viis liikuda ühekordsetelt voodipesudelt pikaajalise investeeringu suunas.

Loodud tervishoiuteenustele, kohandatud kodude ja majutuse jaoks

PneumaPure filtriga vooditooted on keskkonnaohutuse parandamiseks kohandatud haiglates ja teistes tervishoiuasutustes üle terve maailma. Saastunud voodikeskkond on aga probleem ja väljakutse ka majutuses ning kodudes, eeskätt Covid-19 pandeemia valguses.

„Meie kliendid jagunevad peamiselt kahte rühma: varased kasutuselevõtjad, kellele meeldib proovida ja kasutada kõike uuenduslikku, ning inimesed, kelle jaoks on vooditooted olulised kas allergia tõttu või muudel kliiniliselt puhast keskkonda nõudvatel põhjustel (nt nahahaigused), mis vastasel korral väga põhjalikku pesemist vajaks,“ selgitab Lyane Lind ning lisab, et „see tähendab, et meie klientideks on kõik inimesed alates Movistari profijalgratturitest kuni sagedaste ninaverejooksudega väikelasteni ning loomulikult ka need, kellele meeldib kergem elu, kus pole vaja kaitsekatteid ega masinpesu.“

PneumaPure tehnoloogia:

  • Loodud algselt infektsioonide leviku vastu võitlemiseks tervishoiusektoris
  • USA ja EL tipplaborites kliiniliselt testitud ja tõestatud
  • Voodikatted tõkestavad viirusi, allergeene, patogeene, (keha-)vedelikke jms
  • Spetsiaalsed filtritehnoloogiaga tootevalikud eramajadele, spordimeeskondadele, majutus- ja tervishoiuvaldkonnale
  • Lisateabe saamiseks võtke palun meiega ühendust aadressil info@SleepAngel.ee