Kus saab magada südamerahus koos SleepAngeliga?

“Nii ootasin seda meeletut suve, mil saab jälle mööda Eestimaad mõnusalt ringi reisida. Neid sooje õhtuid, kus hilisööni terrassil logeleda ja raamatuid sisse hingata. Muidugi on kohe kohal ka sääsed ning kuumad suveööd üheskoos häiritud ööunega võõras voodis...” .

Kas häiritud ööuni ja võõrsil magamine käivad käsikäes? Suuresti valime ööbimispaika asukoha, hinna ja kvaliteedi suhte järgi, pööramata tähelepanu magamistingimustele. Ja ometigi veedame peamise aja majutuspaigas just voodis. Eelmise külastaja higijäägid ja üle-eelmise kliendi lõhnaõli noodid unenäos, mis padjast ja tekist vilksamisi aeg-ajalt ennast ilmutavad, on suuresti normaalsus. Sellest ei pruugi kohe aru saada, aga öine kraapiv ja ärritatud kurk ning hommikune ninakinnisus ei ole ilmtingimata külmetus, vaid allergiline reaktsioon tolmule või mustusele pehmetes pindades.

Ühiskasutuses olevad tekid, padjad ja madrats nii suurt hoolt ja pesu tihtilugu ei saa nagu voodipesu. Enamikes hotellides pestakse patju aasta või kahe tagant, kuna see on suur ettevõtmine ja lisakulu. Patju saab lisaks tavalisele püürile kaitsta lisapüüriga, aga tolmu ja vedelikke need 100% kinni ei pea. SleepAngeli ainulaadne PureShield kangakaitse on õhuke, vett ja tolmu pidav ning padja, teki või kattemadratsi puhastusele kulub vaid mõni minut. Kas teadsid, et meditsiinis kasutatakse SleepAngeli tooteid, et vältida nakkuste levikut pehmete pindade kaudu. Eelnimetatud allergiline reaktsioon võib ka olla nakkuslik köha-nohu viirus, mida eelmine magaja kandis ja nüüd sina, uue kliendina, voodist 8 unetunniga üles korjasid. Selleks, et vältida häiritud ööund võõrsil magades:
1. Reisi oma SleepAngeli reisipadjaga 
2. Vali majutusasutus, kus pakutakse padjamenüüd või kasutatakse SleepAngeli tooteid

Millistes majutusasutustes võid magada südamerahus koos SleepAngeliga?

WASA resort (küsi padjamenüüst)

Mäetaguse Mõisa Hotell SPA (premium tubades)

Vihula Mõis (täpsustada broneerimisel)

ÖÖD Hötels (broneerimisel avalda soovi ja täpsusta SleepAngeli padja olemasolu)

Kajamaa Puhkemaja (kõikides voodites SleepAngeli madratsid ja padjad)

Hektor Container Hotel (üksikutes tubades - enne broneerimist küsida)

Estonia Resort Hotel & SPA (SleepAngeli patja on võimalik kasutada proovimiseks majutujatel, kes ööbivad sviidis. Selleks on paigutatud sviitides öökappidele padjamenüüle viitav QR kood)

Pesa hotell (täpsustada broneerimisel)

Arte Apartment

Loodus BioSpa Biokliinik