Ilurutiinide superkangelane – padi

Hea naha aluseks on lisaks ilurutiinidele ja tervislikule elustiilile äärmiselt oluline ka hea taastumine ja uni. Oleme harjunud investeerima suurepärastesse kreemidesse ja iluprotseduuridesse, aga unustanud vahest ehk mõjusaima komponendi – padja.

SleepAngel meeskond osaleb 2019. aasta sügisesel Ilumessil ja ootab teid külla, et rääkida unevahendite mõjust unele ja magajale ning unikaalsest PneumaPure tehnoloogiast. Kohtumiseni 11-13.10 Ilu sõnum 2019 messil B halli messiboksis number B032.

Inimene veedab pea kolmandiku ajast voodis ja uni mõjutab nii meie välimust, enesetunnet kui ka sooritusvõimet, omades nii suurt mõju elu kvaliteedile. Une puhul on lisaks kvantiteedile tähtis ka kvaliteet ja unetarbed, mis toetavad, mitte ei häiri taastumist.

„Padja suunas vaadatakse tavaliselt allergiliste reaktsioonide ja kaelavalude puhul, harvem kehva näonaha tõttu. Uus tehnoloogia, mis Eestis küll toodetud, aga siin veel vähe tuntud, vajab seetõttu enam tutvustamist,“ kommenteerib Aile Pilberg, SleepAngel tooteseeria esindaja Eestis.

SleepAngel unetoodete puhul on fookuses magamiskeskkond – selle puhtus ja riskivabadus magajale. „Meie tooteid kasutavad hetkel enim tippsportlased, kes ei saa riskida võimalike terviseprobleemidega, mis rikuks vormi. Seetõttu võtavad ka reisile oma SleepAngel padja kaasa,“ ütleb Pilberg. Ka astmaatikud ja tolmuallergikud on SleepAngel toodetest teadlikud – seda tänu heale koostööle allergoloogide ja unearstidega. Padja tähtsus ilule on aga vähem tuntud teema.

Padi on osa ilurutiinist

Ilurutiinid enne ja pärast voodit on paljudele selged ja sissejuurdunud. Nüüd on aeg ka padja roll siia lisada. „Tavaline padi võib toimida švammina – imada endasse inimesest irduvaid vedelikke, keskkonnas olevat tolmu, viiruseid, baktereid ja patogeene ning seeläbi muutuda kahe aastase kasutamise jooksul pea kolmandiku raskemaks,“ kommenteerib Pilberg, ja lisab „SleepAngel unevahenditega seda ohtu ei ole.“

SleepAngel unetarvete keskmeks on unikaalne ja patenteeritud PneumaPure filtertehnoloogia, mis loodi algselt meditsiinisektorile ja on seetõttu läbinud mitmeid meditsiinilisi teste tipplaborites üle maailma. Unikaalne tehnoloogia tagab, et unevahenditesse siseneb vaid puhas õhk ning samas toimib barjäärina viiruste, bakterite ja vedelike suhtes. Tulemuseks mugav ja riskivaba unekeskkond.

Et tehnoloogiaga paremini tutvuda, osaleb SleepAngel meeskond Ilu Sõnum 2019 sügismessil (messiboks B032), kus on võimalik tutvuda SleepAngel tehnoloogiaga, tootevalikuga ja leida just sobivaim unetarvete lahendus.