Isiklik uneingel, kes vastutab Sinu kallima unenägude eest

Talviselt karges õhus on tunda hella puudutust. Märkamatult oleme Päikesele uue ringi peale teinud ning läheneme meeletu kiirusega aasta kõige romantilisema päeva suunas. See imeline aeg, mil tunnustame oma sõpru ja lähedasi, anname neile märku, kui olulised, erakordsed ja kallid nad meie jaoks on. Kes pole veel jõudnud ridade vahelt välja lugeda, siis räägime muidugi lähenevast pühapäevast ehk sõbrapäevast.

Mis võiks olla see asendamatu, siiras ja erakordne kingitus oma kõige kallimatele?

Isiklik uneingel, kes vastutab Sinu kallima unenägude eest!

SleepAngeli kodumaised, uuendusliku filtersüsteemiga varustatud unetooted hoolitsevad selle eest, et Sinu kõige kallimad puhkaks igal öösel välja ning alustaksid oma päeva värskete energiavarude ja piisava unega. Investeeri oma lähedaste tervisesse ning kingi neile selleks sõbrapäevaks elumuutev une-revolutsioon!

See on ideaalne kingitus, kui oled käega löönud kommikarpidele ja pudi-padile, mida poed justkui kohustusena sulle kärusse suruvad ning otsid uusi viise, kuidas kallimale oma sisemisi emotsioone välja näidata, kirjeldada seda metsikut õnnetunnet, mida ta igapäevaselt sinu ellu toob. Midagi täiesti teistsugust juhuks, kui Sinu sisemine poeet kuidagi neid luuleridasid sulepeast välja ei ime ning tunned, et isegi maailma parim šokolaad ei suudaks seda emotsiooni edasi anda.

Tutvu imeliste kingiideedega www.SleepAngel.ee –> POOD või astu läbi meie showroomist Valukoja 7/1, ÖÖD peegelmaja, Ülemiste City. Palun broneeri oma külastus info@SleepAngel.ee