SleepAngel on 2020. aasta The Brit List nimekirjas

HotelDesigns on välja toonud 2020. aasta majutusvaldkonna juhtivate disainerite, arhitektide, hotellipidajate ja tarnijate parimad esindajad.

SleepAngel jõudis The Brit List nimekirja "Best in Tech" (parim tehnoloogia) kategoorias. Filtreeritud unetooted on barjääriks viirustele, allergeenidele ja (keha)vedelikele ning aitavad majutusasutustel uue Covid-19 normaalsusega kohaneda.

SleepAngel tootetehnoloogia loodi algselt rist-infektsiooni peatamiseks tervishoius. Uus normaalsus ehk viirusega elamine, on motiveerinud uusi sünergiaid erinevate valdkondade vahel ning kliiniliselt testitud ja tõestatud toodete jõudmine majutusasutustesse on sellest hea näide.

Hamish Kilburn, Hotel Designs toimetaja: “Kuigi 2020. aasta on olnud meie valdkonna jaoks üks keerulisemaid, usun, et need ettevõtted ja inimesed, kelle oleme välja toonud, omavad oskusi ja kogemusi, et luua tähenduslikke lahendusi majutusasutustele pandeemia-järgses maailmas.”

"Algselt kasutasid hotellid SleepAngel filtreeritud tooteid allergikute ja astmaatikute tubades. Nüüd, kui hügieeninõuded on saavutanud täiesti uue tähenduse hotellide püsima jäämisel, on puhas ja kiirelt desinfitseeritav voodi pigem eeldus. SleepAngel filtreeritud unetooted on barjääriks viirustele (s.h. koroonaviirusele), allergeenidele, patogeenidele ning ka lõhnadele ja plekkidele ehk tooted püsivad nii visuaalselt kui ka sisuliselt puhtad. Vajadusel on toodete välispind lihtsalt puhastatav niiske lapiga või desinfitseeritav (puudub masinpesu ja keemilise puhastuse vajadus)," ütleb Sven Jürisoo, SleepAngel asutaja.

SleepAngel unetooteid kasutavad Estonia Resort Hotel & SpaKODA StayHektor Konteinerhotell, ÖÖD hotels ja  Eestis; Åhus Gästgivaregård ja värskelt avatud Kristianstads Golfklubb i Åhus Rootsis; The Devlin Dublin ja The Mayson Dublin Iirimaal ning paljud teised.

Lisainformatsioon: