Kolm ühes unetooted – puhtus, mugavus, keskkonnasõbralikkus

Eestis on taas hakkama saadud millegi erakordsega: unikaalse tehnoloogia abil loodud padjad, tekid ja madratsid, mille filtrisüsteem toimib barjäärina higile, viirustele, bakteritele, hallitusele, tolmulestadele ja teistele allergeenidele. SleepAngeli unetooted on mugavad, toetavad ja alati puhtad, tagades rahuliku une, hoides tervist ning säästes seejuures keskkonda.

„SleepAngel patjade erisus ongi nende unikaalne tehnoloogia, mis tänu spetsiaalsele PneumaPure filtrisüsteemile ei kogu mustust ega lase padja sisse elama soovimatuid tegelasi. Seetõttu sobivad need väga hästi kõigile neile inimestele, kes on tundlikud tolmu suhtes või kelle jaoks on äärmiselt oluline puhata alati puhtas, plekkide ja lõhnadeta mugavas voodis,” ütleb SleepAngel toodete esindaja Gabriel Scientific Eesti OÜ juht Aile Pilberg.

Ta lisab, et kliiniliselt tõestatud ja patendiga kaitstud tehnoloogia tagab puhtuse, kuid samas ei pea järele andma ka mugavuses. „Üks ei välista teist! Paljud tulevad meie esindusse, proovivad SleepAngeli tooteid ning valivad need juba ainuüksi mugavusele viidetes. Meie padjad säilitavad oma vormi tunduvalt paremini kui tavalised padjad, sest mustus ei mõjuta nende sisu ega tekita sinna ebameeldivaid klompe.”

Seega liidavad SleepAngeli tooted endas kolme olulist plussi – puhtust, mugavust ning keskkonnasõbralikkust, kuna need ei vaja sügavpuhastust, pesumasinat ega tuulutamist. SleepAngeli tooteid puhastatakse lihtsalt lapiga. „See tehnoloogia on tulnud, et jääda! On ainult ajaküsimus, millal kõik meie pehmed pinnad hakkavad olema samasugusest innovaatilisest materjalist,” ütleb Pilberg.

Kuidas unikaalne filtrisüsteem toimib?

Hermeetiliselt suletud patjade, madratsite ja tekkide ventileerimine toimub nanopoorse, mehhaanilise PneumaPure filtri vahendusel, mis tagab, et patja, madratsisse ning tekki siseneb ja sealt väljub vaid puhas õhk. Filtri toimimiseks ei kasutata biotsiide, pestitsiide ega antihistamiini. Kui algselt töötati filtreeritud unetooted välja meditsiinisektoris rist-infektsioonide peatamiseks, siis ühel hetkel tekkis mõte hakata seda pakkuma kõigile, kes soovivad magada alati puhtas voodis ning toetada oma und ja taastumist mugava unekeskkkonnaga. Väga hästi on SleepAngeli tooted vastu võtnud ka majutus- ja sotsiaalhoolekandeasutused, kes tahavad pakkuda klientidele parimat ööbimiskogemust.

Tööandjad, teie töötajate päevatöö oleneb ööune kvaliteedist!

Kuna tänasel päeval ei saa ettevõtete juhid motiveerida oma tublisid töötajaid vahvate ühisürituste ning pidudega, võiks Pilbergi sõnul mõelda targalt ning ettenägelikult inimeste tervisele. „Ja mis oleks parem, kui töötaja õhtul voodisse minnes tunneb mõnusat patja ning kiidab mõttes oma tööandjat? Panustamine inimeste rahulikku uneprotsessi näitab hoolivust ning kui igal hommikul vaatavad kontoris või tootmises vastu puhanud, sõbralikud ja naerusuised töötajad, on tulemus kõigi jaoks suurepärane.”

Ta lisab, et iga uus päev oleneb veedetud ööst ning parim abimees selleks on kosutav uni koos sobivalt mõnusa padjaga. „Sünnipäevalilled närtsivad, vein saab joodud, pidu saab peetud, kuid hea padi jääb töötajaga väga pikaks ajaks ning on tööandjale parim ja samas lihtne võimalus panustada oma inimestesse. SleepAngel on üks suuremaid innovatsioone taastumisvahendite ja unetoodete tööstuses, sest tagab turvalise ja puhta keskkonna ning on oluliseks leevenduseks allergikutele ja astmaatikutele.”

Hoia silm peal SleepAngeli Facebooki ja Instagrami kontol ning tule uuri lisa blogist.

SleepAngeli toodetega saab tutvuda nii ettevõtte kodulehel https://sleepangel.ee kui ka edasimüüjate juures kohapeal https://sleepangel.ee/pages/edasimuujad-1.

 

Artikkel avaldati veebiajales Postimees 1. märtsil 2020: link