SleepAngel uus Medical tootegrupp võitis Liverpoolis parima uustulija auhinna

The Infection Prevention Society iga-aastane konverents tähistas sel korral 60 aastat infektsioonikontrolli asutamisest ja toimus Liverpoolis 22 – 24. septembril 2019.

The Infection Prevention Society (Infektsiooni Ennetamise Ühing) konverents tõi kokku juhtivad nakkuste ennetamise, kontrolli ja mikrobioloogia praktikud ja eksperdid Skandinaaviast, Suurbritanniast ja Iirimaalt. Kolme päeva vältel anti ülevaade valdkonna uudistest ja innovatsioonidest.

SleepAngel tutvustas konverentsil uut pediaatria ja intensiivravi tooteseeriat, operatsioonilaudade kattemadratseid ja asendipatju ning juba tuntud meditsiinipatju ja -madratseid. Kõik SleepAngel tooted baseeruvad ettevõtte SleepAngel unikaalsel ja patenteeritud PneumaPure filtertehnoloogial (lisainformatsioon allpool).

SleepAngel oli enam kui 500 delegaadi hinnangul PARIMA UUDISTOOTE auhinna vääriline – The Best Newcomer Award.

“Meie missioon ja eesmärk on, et kliinilised uuringud ja praktikad toimuksid “Where the Air is Pure” tingimustes ehk puhtas keskkonnas, mida saame oma toodetega pakkuda. Meile antud auhind näitab, et hooldajad ja praktikud jagavad meie väärtusi ja eesmärke,” ütles ettevõtte tegevjuht Sven Jürisoo auhinda vastu võttes.

PneumaPure filtertehnoloogia

SleepAngel PneumaPure filtertehnoloogiaga toodetel on tõestatud võime blokeerida mikroosakesi ja nii ei saa mustus, niiskus, tolmulestad ja haigusi levitavad bakterid pehmetesse pindadesse. Samas on vooditooted hingavad ja kasutajatele (patsientidele) mugavad kasutada.

Tootetehnoloogia on testitud Airmid (Iirimaa) ja Centexbel (Belgia) laborite poolt. Kliinilisi teste on teostanud lisaks  St Bartholomew haigla(London) ja Turu Ülikooli Haigla (Soome). Tootesari on kantud Euroopa Liidu 1. klassi meditsiiniseadmete registrisse.