Padjaga patogeenide vastu

2019. aasta detsembri Meditsiiniuudiste artiklis "Padjaga patogeenide vastu. Haiglapersonal jagab kogemusi" uurisime meie koostööpartnerite senist kogemust SleepAngel meditsiinitoodetega:

SleepAngel tootejuht Aile Pilberg on kohtunud paljude Eesti haiglate ja hooldekodude esindajatega. Kui tihti on otsuse tegemise aluseks hankimiskulud, siis praktilised kasutajad – nii patsiendid kui ka hooldusõed – näevad innovatiivse toote elutsükli kasutegureid kiiresti.

„Filtriga padjad muudavad märgatavalt lihtsamaks haiglahügieeni tagamise,“ ütles Pilberg. „Võrreldes tavapäraste magamistoodetega on SleepAngel tooted kohapeal desinfitseeritavad ja tunduvalt pikema kasutuseaga (garantii 2 aastat). Samuti puudub pesu- ja transpordikulu ning vajadus asendustoodeteks, mis peaksid asendama tavapäraselt pesus olevaid tooteid.“

2015. aastast on tooted olnud kasutusel Eesti meditsiini- ja hoolekandesektoris. Uue tehnoloogia kasutuselevõtt on võtnud enam aega ka seetõttu, et tuleb muuta seniseid pehmete pindade hooldusega seotud protseduurireegleid. „Seni kehtivad protseduurireeglid näevad ette, et padi tuleb peale iga patsiendi kasutamist saata pesumajja, mida aga uue toote puhul teha ei ole vajadust. PneumaPure filtertehnoloogiaga tooted saab desinfitseerida kohapeal ning pessu peavad minema vaid püürid ja voodilinad,“ ütles Pilberg.

SleepAngel tootevalikusse kuuluvad patenteeritud filtertehnoloogiaga vooditäited, mis püsivad kasutades seest puhtad ja on kohapeal desinfitseeritavad. Tehnoloogia kasutamine vähendab haiglate aja- ja rahakulu ning mõju keskkonnale. 

Loe artiklit edasi Meditsiiniuudiste keskkonnas: link

SleepAngel Medical

Tutvuge meie meditsiinitoodete valikuga: www.SleepAngel-Medical.com