Toetame aitajaid: Meedikud saavad puhata Eesti superpatjadel

Meedikud saavad nüüdsest puhata Eestis toodetud superpatjadel, mis püsivad alati puhtad. Neisse ei saa siseneda mustust, allergeene, viirusi, patogeene ega teisi soovimatuid tegelasi.

SleepAngel on unikaalse tehnoloogia abil loonud padjad, tekid ja madratsid, mille filtrisüsteem toimib barjäärina higile, viirustele, bakteritele, hallitusele, tolmulestadele ja teistele allergeenidele. Seega on unetooted mugavad, toetavad ja alati puhtad, tagades rahuliku une, hoides tervist ning säästes seejuures keskkonda.

SleepAngeli loojad kutsusid oma innovatsiooniga ajalooliselt igavas tekstiilitööstuses esile revolutsiooni – säilitati pehmete pindade tavapärased omadused (pehmus ja mugavus), samas lisati neile unikaalne barjäärivõime, mis tavaliselt seostatud kõvade pindadega.
Toetame aitajaid projekti käigus jõudis valik SleepAngeli patju ka meedikute puhkeruumidesse, et tagada nende puhkus turvalises ja mugavas keskkonnas.
Meedikud saavad nüüd puhketubades puhata SleepAngeli superpatjadel! SleepAngel sinised meditsiinipadjad on juba kasutusel paljudes haiglates ja hooldekodudes üle Eesti, et muuta keskkond nii patsientidele kui ka hooldajatele turvalisemaks.
Lisainformatsioon info@SleepAngel.ee