Innovatiivsed unetooted külaliste turvalisuse tagamiseks

SleepAngel osaleb Cruise Ship Hospitality Expo Europe (CSHE, 2-3.12.2020, London) sündmusel, et tutvustada unetoodete innovatsiooni kruiisilaevade sektorile. 

Lyane Lind, SleepAngeli arendusjuht rääkis näituse korraldaja Elliot Preece'ga meie innovatsioonist ja arenguplaanidest.

**

Tere Lyane, täname, et leidsid meie jaoks aja. Kas saaksid kirjeldada, mis on SleepAngeli toodete innovatsioon?


Lyane Lind, SleepAngeli arendusjuht ja kaasasutaja

 
SleepAngel on toonud kokku rahvusvahelise grupi une-entusiaste, kel pikk kogemus tekstiili- ja unevahendite tööstuses. Meie tooted on innovatsioonide kombinatsioon - nad toimivad barjäärina allergeenidele, vedelikele, patogeenidele ja viirustele ning neisse siseneb vaid puhas õhk, väliskülg on lihtsalt puhastatav (piisab jooksva vee all loputamisest või märja lapiga puhastamisest), samuti ei ole vaja kasutada eraldi lisakatteid. SleepAngel toodetega saate tagada, et iga klient saab oma kasutusse täiesti puhta voodi, kuna selle saavutamiseks piisab linade vahetamisest. 

SleepAngel toodete eripäraks on PneumaPure filtertehnoloogia, keevitused õmbluste asemel ja materjalid, mis tagavad nii kasutajamugavuse kui ka vastavad barjääritoodete nõuetele.

David Woolfson ja Dr. Duncan Bain leiutasid PneumaPure filtertehnoloogia tervishoiu tööstusele, et tagada patsientide ja töötajate turvalisus. Tehnoloogia on patendiga kaitstud, testitud ja kinnitatud sõltumatutes laborites.

Hetkel on meie tiim välja töötanud kollektsioonid kodukasutajale, majutusasutustele ja kruiisilaevadele.

Kas töös on ka uusi arendusi?


Lyane Lind koos Tarmo Sahk'iga, TalTechi laborite peaspetsialist

 

Oleme pidevalt parimate materjalide otsingutel, et tagada kasutajamugavus ja samas ka keskkonnahoid. Meie toodete põhiline jätkusuutlikkuse faktor on kasutuskordade arv ja masinpesu vajaduse puudumine – ei ole vee raiskamist ega mikroplastiku reostust. 

Kruiisilaevadele oleme hetkel loomas uut välimööbli kollektsiooni, mille puhul tuleb arvesse võtta, et see on pidevas väliskeskkonna mõjus - päike, meretuul ja niiskus, tavalised mööbli pehmed pinnad on seetõttu ideaalne keskkond hallituse tekkimiseks. PneumaPure filtertehnoloogiaga välimööbel toimib barjäärina ilmastikuoludele ja kasutajamõjudele (niiskus, päike, kreemide või kokteilide plekid), neid on lihtne puhtastada, nad ei muutu niiskuse tõttu raskemaks ning on mugavad ja turvalised kasutajale.

Antud arendusprojekti puhul oleme alustanud koostööd TalTechi laboritega, et testida kontrollitud oludes temperatuuri ja niiskuse pikajalist mõju meie tootetehnoloogiale kliimakambrites.

Cruise Ship Hospitality Expo London toimub 2 – 3. detsembril 2020 Londonis. 

  • Lugege lähemalt meie majutusasutuste kollektsioonist: link
  • Lugege lähemalt SleepAngel tehnoloogiast: link