Tervishoiust majutusasutustesse - filtertehnoloogiaga unetooted

SleepAngel meeskond tutvustab messil Cruise Ship Hospitality Expo Europe PneumaPure filtertehnoloogiaga tooteid. Tegemist on mugavate ja jätkusuutlike unevahenditega, mis aitavad suurendada külaliste ja töötajate turvalisust.

Käesolevalt leiate sissejuhatava intervjuu meie tegevjuhi Sven Jürisooga. 

 **

Kas saaksite meile veidi rääkida ettevõttest SleepAngel?

Usume, et kõik peaksid magama puhtas unekeskkonnas - Where the Air is Pure. Probleemiks on, et seni pole tegeletud ohtude uurimisega, mis võivad tuleneda saastunud unevahenditest (padjad, madratsid, jne.) ning allergeenide ja patogeenide mõjuväljas olemisest.

SleepAngel on meditsiinilise taustaga, kus saastunud pindade vähendamine keskkonnas on prioriteet. Tavapatjade - ja unevahendite puhul üldiselt - unustatakse tihti, et tegemist on potentsiaalselt saastunud pinnaga. Lisaks allergeenidele võivad pehmetes pindades olla ka viirused, hallitus, patogeenid ja palju muud, mis sisenevad unetoodetesse õmblusaukude või tõmblukkude vahelt ning seejärel seal arenevad ja paljunevad tänu sobivale keskkonnale (niiske ja soe). 

Lisaks, umbes kaks liitrit saastunud niisket õhku paisatakse keskkonda iga kord, kui inimene paneb pea padjale. Seega käituvad unevahendid nii reservuaarina kui ka levitajana. Puhtuse tagamiseks ei piisa vaid voodipesu vahetamisest, tihti pole piisav isegi unevahendite pesemine. Lahenduseks on CE markeeringuga barjääritooted, mis toimivad efektiivse barjäärina viirustele, patogeenidele, lutikatele, tolmulestadele, samas ka niiskusele ja kehavedelikele.

Just seetõttu leiutasid David Woolfson ja Dr. Duncan Bain PneumaPure filtertehnoloogiaga pehmed pinnad. 

Kuidas toetavad SleepAngeli tooted kasutajate tervist?

Kvaliteetne uni on parim moodus oma füüsilise ja vaimse tervise parendamiseks. Nüüd kui oleme (vähemasti mõndades riikides) jõudmas COVID-19 järgsesse või viirusega elamise maailma, on võtmesõnaks muutunud kõikjal "puhtus". Kliinilise puhtuse saavutamine, eriti majutusasutustes ja hotellides, on keeruline, kuna unetooted "hingavad" sarnaselt inimestele ja puhtuse saavutamine eeldaks unetoodete igakordset pesu ja tolmuimejaga puhastamist, mis pole ei jätkusuutlik, ega praktiline.


SleepAngeli tootevalikusse kuuluvad erinevad unetooted - padjad, tekid, kattemadratsid, madratsid

 

SleepAngel unevahendite "nagu uus" tunde aluseks on innovatsioonide kombinatsioon - toodete põhivarustusse kuulub sisseehitatud "mask" ehk PneumaPure filter, õmbluste asemel on tooted kokku sulatataud ja kattematerjalid tagavad nii kasutusmugavuse kui ka puhtuse. Kõik meie tooted on barjääriks allergeenidele, patogeenidele, viirustele ja (keha)vedelikele, mis püsivad toodete välisküljel, millelt need saab eemaldada vastavalt ettenähtud puhastusreeglitele. See tähendab, et puudub vajadus eraldiseisvaks pesuteenuseks või tolmu eemaldamiseks ja et tooted on turvalised ka külalistele, kel tolmuallergia või astma.

Miks kruiisiettevõtted vajavad teie tooteid?

Kruiisiettevõtted tegutsevad väga nõudlikes tingimustes, kus hügieen ja puhtus väga tähtsal kohal. SleepAngel barjääritooted muudavad põhimõtteliselt puhastusprotseduure majutusasutustes ja võimaldavad tagada klientidele nii mugavuse kui ka puhta keskkonna.

Tutvuge terve intervjuuga siin: EXHIBITOR Q&A WITH… SLEEPANGEL

SleepAngel tooted majutusasutustele: link

Lisainformatsioon info@SleepAngel.ee 

SleepAngel osaleb Cruise Ship Hospitality Expo Europe messil 2 – 3. detsembril 2020, London.